Kedves Szülők, kedves Diákok!

 2020/09/14

Nem rendhagyó módon kezdjük meg az idei tanévet, de nagy izgalommal, hiszen több hónap után újból találkozhatunk. Nehéz volt a tavalyi iskolai év, megpróbáltatások elé állította a szülőket, diákokat és tanárokat. Az idei is így indul…

Mindannyian nagyon jól tudjuk, hogy a tanévet szigorú, különleges szabályok szerint kezdjük meg. Ezeknek a betartása – a sok nehézség és kellemetlenség ellenére – közös érdekünk. Mindent háttérbe szorítva, amire eddig soha nem volt példa, a járvány elkerülésére, megfékezésére kell összpontosítanunk, hogy a közeljövőben már teljes erőnkkel azokkal a fontos dolgokkal foglalkozhassunk, amihez a képesítéseinket megszereztük. Ehhez közös gondolkodásra, toleranciára, szoros együttműködésre van szükségünk, és arra, hogy ebben a nehéz helyzetben mindenki felelőségteljesen éljen és viselkedjen.

Köszönjük,hogy bíznak bennünk! Lehetőségeink szerint megpróbálunk biztonságos, családias légkört biztosítani diákjainknak, így a szülők is érezhetik, hogy gyermekük jó helyen van.

Együttműködve sikerülni fog!